iNous Marketing Labs σημαίνει διαδικτυακό marketing

Online Marketing. Αποδίδει! Και μάλιστα είναι εφικτό να αποδίδει και με σχετικά μικρές επενδύσεις. Προϋπόθεση είναι οι σχετικές ενέργειες να ενορχηστρωθούν από επαγγελματίες με τεχνογνωσία. Από επαγγελματίες για τους οποίους το διαδικτυακό marketing είναι καθημερινή πρακτική με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Οι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα μας συγκεντρώνουν βαθιά γνώση σε ετερογενή αντικείμενα σχετικά με την παραγωγή αποτελεσμάτων μέσω του internet. Web designer, web developer, Google Ads account manager, Facebook Ads account manager, οικονομολόγος, usability expert. Επαγγελματίες με πείρα από 5 έως και 20 χρόνια σε αυτόν τον χώρο.

Φανατικοί με την τεχνική αρτιότητα, με την συνέπεια στους λόγους και τους χρόνους. Φανατικοί με την πρόοδο και την αβίαστη προσαρμογή στις διαρκείς εξελίξεις, οι οποίες, όσο ραγδαίες και αν είναι, αποτελούν για εμάς το “αλατοπίπερο” του επαγγέλματός μας που εξασφαλίζει ότι, αφενός δεν γίνεται ποτέ μονότονο το μάρκετινγκ, αφετέρου ότι εμείς ακολουθώντας στενά την πρόοδο, εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα αποκομίζουν διαρκώς περισσότερα αποτελέσματα από τους ανταγωνιστές τους.

Και έτσι, η δομή και η κουλτούρα της ομάδας αυτής, της iNous Marketing Labs, με γνώση και υψηλή τεχνολογία, πετυχαίνει να εντοπίζει τις ευκαιρίες για εσάς, καταρτίζοντας εξατομικευμένη στρατηγική και μεθοδολογία ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας, πάντα με σταθερά ρυθμικά βήματα.

Εστιάζουμε στο να σας εκπαιδεύσουμε να μετατρέπετε τους επισκέπτες σας σε πιστούς (πραγματικά και μακρόχρονα πιστούς) πελάτες. Να προκαλούμε αειφόρο ανάπτυξη. Και αυτό πετυχαίνουμε και εμείς με τους δικούς μας πελάτες. Με εσάς!

Θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας στο online marketing.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Οι πελάτες μας αυξάνουν διαρκώς τις πωλήσεις τους, μέσω του internet.

360° Online Marketing

Θα σας υποδείξουμε τα προβλήματα του website σας, θα κάνουμε συστηματικά πειράματα σε αυτό για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του και θα σας καθοδηγούμε σε ό,τι αφορά τη στρατηγική σας στα social media και το e-mail marketing. Μας αφορά οτιδήποτε αυξάνει τις πωλήσεις σας μέσω του internet.

ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Δεν είναι σπάνια πρακτική για την αγορά η δέσμευση με συμβόλαια για συγκεκριμένο ελάχιστο χρόνο συνεργασίας (συνήθως εξάμηνο). Η άποψή μας στην εταιρεία iNous Marketing Labs, είναι ότι η μόνη δέσμευση πρέπει να αφορά εμάς: Για να συνεργάζεστε μαζί μας και την επόμενη ημέρα, πρέπει να σας ικανοποιούν οι πωλήσεις της προηγούμενης!

Το πιστοποιεί η Google

Στην iNous Marketing Labs, όλοι μας απαραιτήτως πιστοποιούμε τις γνώσεις μας με εξετάσεις στη Google κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα, και σε εταιρικό επίπεδο είμαστε πιστοποιημένοι από τη Google για το Google Ads, μέσω ενός διαρκούς ελέγχου της ποιότητας και απόδοσης της δουλειάς μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Google Ads

Στην iNous Marketing Labs διαχειριζόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ διαφημιστικής δαπάνης των πελατών μας. Οι επιλογές μας και η στρατηγική σε αυτή την πορεία, προκύπτουν πάντα από ανάλυση δεδομένων και εστιάζουν στην παραγωγή αποτελεσμάτων μέσω του Google Ads.

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα

Δεν μπορούμε να πετύχουμε για εσάς χωρίς εσάς. Με συστηματική προσωπική επικοινωνία και εφαρμόζοντας τη μεθοδολογία μας, είμαστε πάντα έτοιμοι και υλοποιούμε την εξατομικευμένη στρατηγική για τη δική σας επιχείρηση. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε την αποτελεσματικότερη διαφήμιση που υπάρχει.

ΣΥΝΕΧΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

Ξεκινώντας κάθε νέα προσπάθεια στο online marketing, θα πρέπει να καθοριστούν οι στόχοι σας, να βελτιωθεί το website σας για να μπορεί να τους πετύχει, να ελεγχθεί ο ανταγωνισμός σας, και να εξασφαλίσουμε με καθημερινή, συστηματική παρακολούθηση, ότι οι διαφημίσεις σας πετυχαίνουν το στόχο τους και κάθε ευρώ έχει την απόδοση που επιθυμείτε.

0
Καμπάνιες AdWords
0
Ώρες εργασίας
0
Ιστοσελίδες

Επαγγελματική διαχείριση της προβολής σας στο internet.

Προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω του internet, εστιάζοντας σε δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Δημιουργία Website

Η πείρα 20 ετών συνδυάζεται με την τεχνογνωσία των πιο σύγχρονων εργαλείων σχεδιασμού και δημιουργίας ιστοσελίδων.

Σας ξέρει η Google;

Το 86% των click στη σελίδα της Google γίνεται στα 5 πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Θα φροντίσουμε να βρεθείτε εκεί.

Social Media

Χρησιμοποιείστε το Facebook, το Instagram και το LinkedIn για να προβάλλετε την επιχείρησή σας σε όλους τους πιθανούς πελάτες σας.