Aνακαλύψτε Δωρεάν Πώς Μπορείτε Να Αυξήσετε Την Απόδοση Των Διαφημίσεών σας

 • Ξεκινήστε τώρα με μία δωρεάν εκτίμηση των διαφημίσεών σας από έναν Digital Media Advisor, live στην οθόνη σας
 • Δείτε τι θα κάναμε διαφορετικά και γιατί
 • Συζητήστε τη στρατηγική που ταιριάζει με τους στόχους της εταιρείας σας
 • Αποφασίστε ποιο πακέτο συνεργασίας με την iNous Marketing Labs ταιριάζει σε αυτήν τη στρατηγική
Pay Per Click Performance
GoToMeeting®

Ξεκινήστε τώρα με ένα online meeting μέσω GoToMeeting®

Οι online αυτοί έλεγχοι των λογαριασμών Google Ads, γίνονται μέσω της πλατφόρμας GoToMeeting®. Μπορείτε να βλέπετε την οθόνη του Digital Media Advisor και να παρακολουθείτε κάθε βήμα του ελέγχου, έτσι ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε κάθε λεπτομέρεια από τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξει και θα σας περιγράψει.

iNous Marketing Labs – Πιστοποιημένη από την Google για το Google Ads

Η εταιρεία iNous Marketing Labs είναι από τους παλαιότερους πιστοποιημένους συνεργάτες της Google στην Ελλάδα για το Google Ads. Μέσω της πλατφόρμας, η οποία καταγράφει τη συνεργασία μας, η Google εξασφαλίζει ότι πληρούμε τα αυστηρότερα standards αποτελεσματικότητας.

Μέσα από τη συνεργασία μας θα απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία υψηλού επιπέδου υπηρεσίας, ακριβώς αυτήν που έχουν απολαύσει εκατοντάδες επιχειρήσεις-πελάτες μας.

Έλεγχος από πιστοποιημένο επαγγελματία στο SEO και το Google Ads

Όλοι οι Digital Media Advisors, οι οποίοι εργάζονται στην iNous Marketing Labs έχουν εκπαιδευτεί ενδοεταιρικά από κορυφαίους στο είδος τους επαγγελματίες και διαχειρίζονται λογαριασμούς Ads για αρκετά χρόνια, έτσι είναι εγγυημένο ότι κατανοούν πλήρως τις λεπτομέρειες που αφορούν το δικό σας λογαριασμό.

Αυτό εγγυάται ότι θα λάβετε ουσιαστική και σημαντική πληροφορία για την κατάσταση του λογαριασμού σας και όχι τις συνήθεις βέλτιστες πρακτικές που θα μπορούσε να σας δώσει οποιοσδήποτε.

Μετά, είτε θα συνεργαστείτε μαζί μας, είτε θα έχετε αποκτήσει πολύτιμη γνώση εντελώς δωρεάν

Κάθε φορά, χωρίς καμία εξαίρεση στα χρόνια που κάνουμε αυτές τις αξιολογήσεις, μετά το τέλος τους, έχουμε μία από τις δύο καταλήξεις: είτε αποκτάτε πολύτιμη γνώση για το πώς να βελτιώσετε το λογαριασμό σας στο Google Ads, αλλά και το SEO του website σας και μάλιστα εντελώς δωρεάν, είτε αποφασίζετε ότι σας εξυπηρετεί να συνεργαστείτε μαζί μας.

Σε κάθε περίπτωση κερδίζετε. Ό,τι και να αποφασίσετε, είναι δεδομένο ότι θα έχετε καλύτερη απόδοση διαφημίσεων στο μέλλον. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!

Συνεργασία

Πού εστιάζει η αξιολόγηση του λογαριασμού σας στο Google Ads

Ξεκινήστε τώρα με μία Δωρεάν Αξιολόγηση του Google Ads λογαριασμού σας

Μιλήστε τώρα με έναν από τους πιστοποιημένους επαγγελματίες στο Google Ads για το πώς θα ωφεληθείτε περισσότερο από τις διαφημίσεις σας στο Google

Καταχωρίστε στοιχεία επικοινωνίας…

  … ή καλέστε μας σήμερα!

  … στο +30-210-220-8250 και θα συνδεθείτε με πιστοποιημένο από την Google επαγγελματία, για να έχετε επιτόπου μία δωρεάν και σε βάθος αξιολόγηση των διαφημίσεών σας και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Η διαδικασία ελέγχου του λογαριασμού μου ακολουθεί κάποια standards;

  Αν και είναι λογικό να υπάρχει μία μεθοδολογία στη προσέγγιση της αξιολόγησης ενός λογαριασμού Google Ads, τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ότι εστιάζουμε σε διαφορετικά σημεία, αφού κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητές της και επιπλέον έχει γίνει και αρκετά διαφορετική προεργασία στους λογαριασμούς Ads. Επιπρόσθετα, αφού η αξιολόγηση γίνεται live, στην οθόνη σας, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση επιθυμείτε και ο Digital Media Advisor, θα σας δώσει σε κάθε περίπτωση μία χρήσιμη άποψη. Για αυτούς τους λόγους και για να εξυπηρετηθείτε καλύτερα, έχουμε αποφύγει να ορίσουμε μία συγκεκριμένη διαδικασία.

  Μήπως προκύπτουν κάπως για εμένα κάποιες χρεώσεις μετά την αξιολόγηση;

  Όχι. Η αξιολόγηση είναι 100% δωρεάν.

  Ακόμη και αν αποφασίσετε να συνεργαστείτε με την iNous Marketing Labs στο μέλλον, οι χρεώσεις γίνονται προκαταβολικά και τα ποσά είναι σταθερά και προσυμφωνημένα. Κατά συνέπεια, δεν θα συμβεί ποτέ να λάβετε extra χρεώσεις από εμάς. Ακριβώς για αυτόν το λόγο, πάντα ξεκινάμε έχοντας μία ξεκάθαρη συμφωνία με κοινά αποδεκτούς όρους, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συνεργασία.

  Και πώς έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό μου στο Google Ads για να κάνετε την αξιολόγηση;

  Ως εταιρεία πιστοποιημένη από την Google για το Google AdWords, χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Google Ads Manager Accounts της Google για να έχουμε πρόσβαση στους λογαριασμούς Google Ads των πελατών μας. Την πρόσβαση την ενεργοποιείτε εσείς, με το να μας στείλετε το δεκαψήφιο Customer ID. Εμείς, έχοντας αυτό το ID, μπορούμε να σας στείλουμε μία πρόσκληση μέσω της Google για να μας παραχωρήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Με την αποδοχή της πρόσκλησης από εσάς, ο Digital Media Advisor μπορεί να ξεκινήσει την αξιολόγηση.

  Το σημαντικότερο όφελος αυτής της μορφής πρόσβασης, η οποία γίνεται μέσω της Google, είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να την τερματίσετε με ένα κλικ. Κατά συνέπεια, έτσι εξασφαλίζετε ότι δεν χρειάζεται να κοινοποιήσετε σε κανέναν τα προσωπικά σας στοιχεία πρόσβασης (όνομα χρήστη και κωδικό) και επιπρόσθετα δεν έχουμε καμία πρόσβαση στα στοιχεία χρέωσης.

  Θα κάνετε αλλαγές στο λογαριασμό μου στο Google Ads ή στο website μου;

  Σας εγγυόμαστε ότι δεν θα κάνουμε απολύτως καμία αλλαγή κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης.

  Άλλωστε, δεν παρέχουμε υπηρεσίες χωρίς χρέωση, κατά συνέπεια θα ήταν παράλογο να κάνουμε αλλαγές στο λογαριασμό σας στο Google Ads κατά τη διάρκεια μίας δωρεάν αξιολόγησης ή χωρίς την άδειά σας.

  Επιπρόσθετα, μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς, αφού μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε τις αλλαγές που έχουν γίνει οποτεδήποτε στο παρελθόν στο λογαριασμό σας, ελέγχοντας το εργαλείο Change History και μάλιστα μπορείτε να τις αναιρέσετε με ένα κλικ. Σε κάθε περίπτωση όμως, εγγυόμαστε ότι αλλαγές από εμάς δεν θα γίνουν στα πλαίσια της δωρεάν αξιολόγησης.