Οικοδομήστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας, με τα σωστά μηνύματα, τη σωστή στιγμή!

Το email marketing αποτελεί την παλαιότερη μέθοδο του διαδικτυακού marketing. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο, με τη μεγαλύτερη (ναι, τη μεγαλύτερη!) απόδοση επένδυσης, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό κανάλι. Το email marketing σας επιτρέπει:

  • να διατηρείτε μία συνεχή, άμεση και σταθερή επικοινωνία με τους πελάτες σας
  • να ενημερώνετε για νέες προσφορές
  • να προσφέρετε σημαντικό περιεχόμενο στους παραλήπτες σας
  • να αυξάνετε την επισκεψιμότητα στο website σας
  • να προσελκύετε νέους πελάτες
E-mail Marketing

Μεθοδολογία

Στρατηγική e-mail marketing

Στρατηγική

Όλες οι επιτυχημένες ψηφιακές ενέργειες βασίζονται σε μία σωστή στρατηγική. Η iNous Marketing Labs συνεργάζεται μαζί σας για να ευθυγραμμίσετε τους στόχους της επιχείρησής σας με τη στρατηγική του email marketing, ορίζοντας με σαφήνεια το χρονοδιάγραμμα και τις κατάλληλες ενέργειες.

Συλλογή και διαχείριση ηλεκτρονικών διευθύνσεων

Η δημιουργία και η διεύρυνση μιας ισχυρής βάσης πελατών/παραληπτών αποτελεί ένα συνεχή στόχο μας. Δημιουργούμε φόρμες συλλογής δεδομένων, προσανατολισμένες στην εύκολη, χωρίς εμπόδια, εγγραφή του χρήστη. Είναι σημαντικό να διευκολύνετε τους χρήστες στην εγγραφή τους και να είναι σαφής η συναίνεσή τους για αυτή την επικοινωνία. Τα στοιχεία των παραληπτών που συλλέγονται, διατηρούνται σε μία βάση δεδομένων και καταμερίζονται σε λίστες βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και προηγούμενης δραστηριότητας του χρήστη, με στόχο την προσωποποιημένη και στοχευμένη επικοινωνία.

Συλλογή και διαχείριση ηλεκτρονικών διευθύνσεων
Σχεδιασμός custom template

Σχεδιασμός custom template

Σχεδιάζουμε templates, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, να ταιριάζουν στη δραστηριότητά σας και την επιχείρησή σας. Το περιεχόμενο της επικοινωνίας σας προσαρμόζεται αυτόματα στις οθόνες όλων των συσκευών. Επιλέγουμε μηνύματα που εμπνέουν, τραβούν την προσοχή και κάνουν τον αναγνώστη να αλληλεπιδράσει με το περιεχόμενο.

Χρονοδιάγραμμα & αποστολή

Το χρονοδιάγραμμα των αποστολών εξαρτάται από τη στρατηγική επικοινωνίας που έχουμε ορίσει, τη δραστηριότητά σας και τον τύπο του περιεχομένου. Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, ορίζεται η συχνότητα και προγραμματίζεται η κάθε αποστολή την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Χρονοδιάγραμμα & αποστολή
Ανάλυση και αναφορά απόδοσης

Ανάλυση και αναφορά απόδοσης

Χωρίς σωστές αναφορές και αναλύσεις, μια email marketing καμπάνια δε μπορεί να είναι χρήσιμη. Η iNous Marketing Labs αναλύει τα αποτελέσματα προκειμένου να γνωρίζει την απόκριση του στοχευμένου κοινού και τους στόχους που επιτεύχθηκαν, προκειμένου να βελτιστοποιεί και να σχεδιάζει με ακρίβεια τις επόμενες επικοινωνίες σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του e-mail marketing;

Είναι η ώρα να σχεδιάσουμε μία ξεχωριστή και αποτελεσματική email marketing καμπάνια για εσάς!