WordPress – Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η πρώτη κατασκευή ιστοσελίδας έγινε από την εταιρεία μας πριν από 20 ολόκληρα χρόνια. Τότε που τα website τα φτιάχναμε ακόμη σαν πίνακες του Excel. Από τότε η τεχνολογία έχει κάνει άλματα και έχουμε δοκιμάσει κάθε είδους διαθέσιμη λύση και τεχνολογία. Η πείρα που αποκτήσαμε μας έχει οδηγήσει στην απόφαση όλα τα website που κατασκευάζουμε να βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στο WordPress. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς!

Το Νέο σας Website. Μόνο σε WordPress.

Αυτή δεν είναι μία τυπική προτροπή marketing. Είναι μία καταγραφή έξι λόγων, οι οποίοι με απόλυτη ειλικρίνεια και τεκμηριωμένα καταδεικνύουν το γιατί το WordPress είναι μακράν η καλύτερη επιλογή σας για τη νέα ιστοσελίδα σας.

4 λόγοι για να εμπιστευτείτε την iNous Marketing Labs.

Το WordPress είναι η απόλυτη λύση. Όταν όμως εμπιστευτείτε την κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας στην εταιρεία iNous Marketing Labs, τα οφέλη απογειώνονται. Το ίδιο και οι πωλήσεις σας. Μάθετε το γιατί:

MOBILE FRIENDLY!

BUSINESSPLUS WORDPRESS WEBSITE

Μοντέρνες ιστοσελίδες κατασκευασμένες στην βραβευμένη πλατφόρμα WordPress. Με πλούσια χαρακτηριστικά, εύχρηστο διαχειριστικό σύστημα και ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία (web hosting) για τους πρώτους 12 μήνες.

Tα δύο τρίτα των νέων ιστοσελίδων κατασκευάζονται σε WordPress – από το πιο απλό website, μέχρι blog και ηλεκτρονικά καταστήματα. Το WordPress έχει αποτελέσει βασική επιλογή και για μερικούς από τους μεγαλύτερους ιστοτόπους του διαδικτύου (The Ford Story, Mashable, Network Solutions, Phone.com, ProBlogger, CNN, NFL, TechCrunch).

vip-logos

Συνδυάζει την απλότητα για τους χρήστες και τους διαχειριστές, με την πολυπλοκότητα για τους προγραμματιστές. Αυτός ο συνδυασμός κάνει το WordPress ευέλικτο και παράλληλα εύχρηστο.

Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του WordPress. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες plugins που επεκτείνουν τις δυνατότητες του WordPress, συνεπώς η πραγματική λειτουργικότητά του είναι σχεδόν απεριόριστη. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με τον κώδικα του WordPress, να τον επεκτείνετε, να τον μεταβάλλετε ή να τον χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς λόγους χωρίς κόστος σε άδειες χρήσης. Αυτή είναι η ομορφιά του δωρεάν λογισμικού. Το δωρεάν δεν αναφέρεται μόνο στην τιμή, αλλά και στην ελευθερία του απόλυτου ελέγχου.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Απλότητα

Απλότητα

Η απλότητα κάνει δυνατή τη γρήγορη δημιουργία του website σας, καθώς και τη διαρκή ενημέρωσή του με επικαιροποιημένο υλικό. Τίποτα δεν θα πρέπει να σας εμποδίζει να δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο στην ιστοσελίδας σας. Το WordPress είναι φτιαγμένο για να σας βοηθήσει.

Ευελιξία

Με το WordPress μπορείτε να δημιουργήσετε οποιουδήποτε τύπου ιστοσελίδα επιθυμείτε: μία προσωπική ιστοσελίδα, ένα φωτογραφικό blog, μία επαγγελματική ιστοσελίδα, ένα προσωπικό portfolio, μία κυβερνητική ιστοσελίδα, μία ειδησεογραφική ιστοσελίδα, μία online κοινότητα, ακόμα και ένα δίκτυο ιστοσελίδων. Μπορείτε να διακοσμήσετε την ιστοσελίδα σας με themes και να την επεκτείνετε με plugins. Μπορείτε ακόμα και να κατασκευάσετε δική σας εφαρμογή (app).

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Ευελιξία
Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Δημοσιεύστε με ευκολία

Δημοσιεύστε με Ευκολία

Εάν έχετε δημιουργήσει ποτέ ένα έγγραφο, είστε ήδη ειδικός στο να δημιουργείτε περιεχόμενο με το WordPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις και σελίδες, να τα επεξεργαστείτε εύκολα, να εισάγετε φωτογραφίες ή video και με ένα click το περιεχόμενό σας βρίσκεται στο internet.

Εργαλεία Δημοσίευσης

Το WordPress κάνει τη δημοσίευση του υλικού σας εύκολη. Δημιουργήστε πρόχειρα άρθρα, προγραμματίστε τη δημοσίευσή τους και αναθεωρήστε προηγούμενες εκδοχές τους. Κάντε το υλικό σας δημόσιο ή ιδιωτικό και διασφαλίστε τα άρθρα και τις σελίδες σας με έναν κωδικό.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Εργαλεία Δημοσίευσης
Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Διαχείριση Χρηστών

Διαχείριση Χρηστών

Δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλοι την ίδια πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας. Οι administrators διαχειρίζονται τα πάντα, οι editors επεξεργάζονται το περιεχόμενο, οι contributors παρέχουν το υλικό και οι subscribers έχουν ένα προφίλ που μπορούν να διαχειριστούν. Αυτό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να έχετε μία ομάδα  ανθρώπων που συνεργάζονται για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ενώ άλλοι είναι απλώς μέλη της κοινότητάς σας.

Διαχείριση Φωτογραφιών και Video

Λένε ότι μία εικόνα λέει όσα χίλιες λέξεις, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα φωτογραφίες και video στο WordPress. Με ένα απλό drag and drop στη διαχειριστική κονσόλα, τα προσθέτετε στην ιστοσελίδα σας. Προσθέστε κείμενο στον κώδικα, τίτλους, υποτίτλους, δημιουργήστε gallery. Υπάρχουν ακόμη και εργαλεία επεξεργασίας εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Διαχείριση Φωτογραφιών και Video
Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Συμβατότητα με όλα τα Πρότυπα

Συμβατότητα με όλα τα Πρότυπα

Κάθε κομμάτι του κώδικα του WordPress είναι πλήρως συμβατό με τα πρότυπα που έχει ορίσει η W3C. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα λειτουργεί στους σημερινούς browser, ενώ θα παραμείνει συμβατή και για τις επόμενες εκδόσεις τους.

Εύκολο Σύστημα Διαχείρισης Theme

Το WordPress έχει από την αρχή εγκατεστημένα themes, αλλά αν δεν σας καλύπτουν υπάρχει κατάλογος με χιλιάδες άλλα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μία πανέμορφη ιστοσελίδα. Αν, όμως,  δεν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, μπορείτε να κατασκευάσετε το δικό σας, απολύτως πρωτότυπο theme. Πολύ εύκολα αλλάζετε εντελώς την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Εύκολο Σύστημα Διαχείρισης Theme
Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Εμπλουτίστε το με Πρόσθετα

Εμπλουτίστε το με Πρόσθετα

Το WordPress είναι γεμάτο χαρακτηριστικά για τον κάθε χρήστη, σχεδόν για κάθε χαρακτηριστικό υπάρχει ένας κατάλογος με plugins. Προσθέστε gallery, εργαλεία social media, forum, προστασία από ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ημερολόγια, εργαλεία βελτίωσης για τις μηχανές αναζήτησης και φόρμες.

Ενσωματωμένα Σχόλια

Το blog σας είναι το σπίτι σας και τα σχόλια δίνουν σε φίλους και followers έναν χώρο για να συσχετιστούν με το περιεχόμενό σας. Τα εργαλεία του WordPress για τα σχόλια σας δίνουν όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την ιστοσελίδα τόπο συζητήσεων και να διαχειρίζεστε αυτές τις συζητήσεις.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Ενσωματωμένα Σχόλια
Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Βελτιστοποιημένο για τις Μηχανές Αναζήτησης

Βελτιστοποιημένη για τις Μηχανές Αναζήτησης

Το WordPress είναι εξ αρχής βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Για πιο λεπτομερή έλεγχο του SEO, υπάρχουν πολλά σχετικά plugins που κάνουν αυτή τη δουλειά για εσάς.

Πολυγλωσσικό

Το WordPress είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 70 γλώσσες. Εάν προτιμάτε να το χρησιμοποιήσετε σε άλλη γλώσσα, μπορείτε να το ρυθμίσετε εύκολα.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress - Πολυγλωσσικό